Steun ons en help Nederland vooruit

Marlous Albers

Secretaris

Mijn naam is Marlous Albers. In 2016 studeerde ik aan UCSD in Californië, tijdens de roerige presidentsverkiezingen. Toen Trump werd gekozen, besloot ik me in te gaan zetten voor D66.

Toen ik terugkwam in Nederland, werd ik o.a. lid van het campagne team in Utrecht. In 2019 ben ik verhuisd naar Rotterdam en in november ben ik verkozen tot bestuurslid communicatie van de lokale afdeling in Rotterdam. In september 2020 ben ik verkozen tot bestuurslid Digitaal 66: ik vervul momenteel de rol van politiek secretaris. Ik ben echter al sinds mei 2020 actief voor de thema-afdeling. Ik vervul mijn taken voor D66 met veel plezier en ik kijg veel energie van het leren kennen van nieuwe leden! Interesse in actief worden voor Digitaal 66? We kunnen altijd een (digitaal) koffietje inplannen!

In het dagelijks leven werk ik bij PwC (Rotterdam) op de Risk Assurance afdeling (IT). Hiervoor heb ik de post-master ‘Data Science & Business Analytics’ aan de econometrie afdeling van de Erasmus Universiteit afgerond. Ik probeer in de weekenden mijn skills in programmeren te verbeteren. Als ik nog tijd over heb, besteed ik mijn tijd erg graag aan het spelen van tennis, zwemmen, klassiek ballet, uitgaan en borrelen!

 

Meer van Marlous Albers