Steun ons en help Nederland vooruit

Floris van der Gronden

Algemeen bestuurslid - Activiteiten en ledenbinding

Mijn naam is Floris van der Gronden, 27 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Sinds de afgelopen Digitaal-AAV ben ik nieuw in het bestuur en ben ik verantwoordelijk voor activiteiten en ledenbinding.

Tijdens mijn studie in Delft verdiepte ik mij in de natuurkunde, specifiek in de kwantumtechnologie. Al snel was ik gefascineerd door de eindeloze mogelijkheden van de techniek. In het bijzonder natuurlijk de kansen die de digitale wereld ons nog te bieden heeft; oplossingen die het ons zowel een makkelijker als moeilijker kunnen maken.

Tijdens mijn tijd bij de Nationale DenkTank heb ik mij ingezet om juist de maatschappelijke kant te onderzoeken. Zodoende verdiep ik mij graag in de politieke kant van de digitale sector. Ik ben al een tijdje werkzaam in de digitale sector en voeg graag een politiek perspectief toe aan mijn ervaringen. En hoe kan dit beter dan door me volledig onder te dompelen?

Tot slot geloof ik in de waarde van onze thema-afdeling voor de politiek, en sluit me daarmee graag aan bij de recent gepresenteerde nieuwe plannen van dit TA bestuur. Centraal in deze plannen staat de zoektocht naar verbinding binnen onze afdeling. Met deze bestuursfunctie wil ik die verbinding actief aangaan om zo kennis, expertise en sociale contacten met elkaar te kunnen delen.

Ik kijk ernaar uit velen van jullie snel te ontmoeten, hopelijk tot snel!