Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 1 maart 2015

Thema-avond met Kees Verhoeven “Disruptie van de digitale economie: wat is de politieke impact van innovaties als Uber, Netflix en AirBnB?”

De snelheid van innovatie binnen de digitale economie is onvoorstelbaar. Wie het nieuws nauwgelet volgt, zal bijna dagelijks nieuwe ideeën tegenkomen. Ondertussen laat dit ook de traditionele economie niet ongemoeid. Zo voelen taxi-chauffeurs de hete adem van Uber en vechten auteursrechtenorganisaties hard tegen de streaming en download-wereld.

Op 23 maart organiseren Digitaal 66 en TA Democratie en Rechtsstaat een thema-avond over “disruptie van de digitale economie” met Tweede Kamerlid Kees Verhoeven. Tijdens deze avond krijgen we eerst een korte introductie op het onderwerp van een expert, waarnaar Kees Verhoeven en de zaal met elkaar in discussie kunnen gaan. De avond wordt afgesloten met een noot over de politieke actualiteit.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Amershof (Snouckaertlaan 11, Amersfoort) op 23 maart 2015 vanaf 20.00. Daarvoor zal om 19.30 de algemene vergadering worden gehouden.

Moties C101
Indien u een motie wenst in te dienen voor het partijcongres op 18 april 2015 in Rotterdam, kunt u deze tot 20 maart 2015 opsturen naar bestuur@digitaal66.nl. Alle moties zullen behandeld worden tijdens de algemene vergadering op 23 maart 2015 om 19.30 te Amersfoort.